Trinidad

Idag vaknade vi i Port Of Spain på ön Trinidad.
Vi tog en utflykt som hette ”Trinidad highlights”. Vi fick se bl.a. Port Of Spain centrum, en botanisk trädgård, två utsiktspunkter och Maraccas Beach. Mycket trevlig tur med en grymt bra och kunnig guide.
Trinidag är oerhört vackert och är nog en av de bästa anhalterna såhär långt. Återvänder gärna hit på en längre visit.

På eftermiddagen satt vi på pooldäck där vi badade, lapade sol och drack fina drinkar. De har underhållning varje eftermiddag på pooldäck. Idag hade de något som hette Mission Impossible där deltagare fick uppdrag att hämta olika saker bland publiken. En av sakerna var tydligen någon med rakad skalle, för rätt var det var kom en tjej och ville ha med mig till scenen. Vad gör man inte för en snygg tjej i bikini? Det hör dessutom till saken att tjejen ifråga är en av de få, om inte den enda, som inte är lastgammal. Tippar på runt 30 bast. Vid scenen fick jag sedan skalpmassage med solfaktor av henne. Kul eftermiddag mao.

Nu är vi i hytten och ska göra oss iordning för kvällen. En Cuba Libre hjälper till.

Imorgon när vi vaknar är vi i Roseau på Dominica.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.