Primates Of The Caribbean

Lördagen blev oerhört lång:
03.50 kom Patriks föräldrar och hämtade mig och det bar iväg till Kastrup. 06.55 avgick planet till Paris.
Efter några timmar på CDG bordade vi 13.05 planet som skulle ta oss till Fort De France i Martinique. 13.30,på avsatt tid, taxade planet ut mot startbanan. 13.45 vände planet tillbaka till gaten pga hydraulikproblem. Efter att ha löst problemet lyfte vi äntligen, nästan 2 timmar efter utsatt tid.
De körde in rätt mycket av förseningen och vi landade i Fort De France 18.20 lokal tid (CET-5), en timme efter utsatt tid. Eftersom planet var chartrat av kryssningsbolaget så var de väl medvetna om förseningen och var på plats för att transportera oss till MSC Orchestra.
Vi bordade detta enorma skepp ca 21.00, 25 timmar efter jag steg upp. :)
Efter en obligatorisk security drill där vi fick lära oss att använda flytvästar på vår uppsamlingsplats begav vi oss till närmsta bar, 5m från säkerhetsövningen. Det blev en vatten och en stor öl.
Efter det gick vi och lämnade flytvästarna på rummet och sen köpte vi en utflykt på Guadeloupe.
Sen till nästa bar där det blev en öl och en margarita.
Ca 00.30, 28,5 timmar efter jag steg upp, somnade vi som två bebisar i hytten.

Idag tog vi det lugnt på förmiddagen. Lite frukost följt av bad och sol på pooldäck. Efter lite lunch var det dags för utflykt på Guadeloupe. En helt OK tur där vi fick se lite av varje på ön.

Nu är klockan ca 20.00 och vi har precis tagit ett kvällsdopp i poolen. Dags att duscha och sedan inmundiga lite middag och fina drinkar.

Vi känner oss väldigt unga här. De flesta är 60+ och dessutom är ca 75% fransmän.

Imorgon när vi vaknar är vi i Castries på S:t Lucia.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.