Boat tour around Miami

Idag åkte vi en båttur på en dryg timme runt Miami. Vi fick se vackra vyer och kändisars hus. Bl.a. såg vi Shaqiras Mansion, Jennifer Lopez Mansion, Jackie Chans Villa, Antonio Banderas villa och huset där Al Capone en gång bodde. Ett hus de berättade om hade n airconditionanläggning som hade kostat $80000 och kylde inte bara insidan utan även trädgården. Där fanns en tomt som bestod av importerade palmer för mångmiljonbelopp och mycket mer. En riktigt trevlig tur. Och dessutom hade vi uppehåll under båtturen. Det spöregnade nämligen både före och efter. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.