Nashville, Music City

Igår anlände vi till Nashville.
Vi hittade en Engelsk krog som hette The Pub bara några hundra meter från hotellet. Där käkade mor en flatbread pixxa, far åt bangers and mash och jag tog en fin burgare. Det blev en god Twisted Thistle IPA till maten.
Sen gav vi oss ut på promenad. Vi gick förbi Music City Center, Bridgestone Arena och hamnade till slut på Broadway där vi satte oss på baren Crossroads. Det blev en Samuel Adams och Smoke Moonshine Lemon (en hemmabrygd som hälldes upp från dunk). De hade såklart livemusik.

Idag har vi varit ute och kollat runt lite. Vi var i Centennial Park och tittade på The Parthenon, som är en fullskalig kopia av orginalet i Athen. Där stod även ett stort 30m långt ånglok från 1942, coolt. Parken har börjat blomstra och vackrast var nog de vita körsbärsträden.
Vi var även och kollade The Grand Oile Opry.

Vi ska snart ge oss ut och se om vi hittar The Johnny Cash Museum, Music Walk Of Fame och självklart mer livemusik.

The Pub

image

image

Crossroads

image

image

The Parthenon

image

image

Centennial Park

image

image

image

image

The Grand Ole Opry

image

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Comments are closed.